Hårddisk Data Recovery

January 18

Oavsett om du har av misstag formaterat en hårddisk med en viktig fil på den eller tas bort något du inte menade att, kan hårddisk återhämtning verktyg vara en livräddare. Genom att noggrant skanna ytstruktur en hårddisk, kan dessa verktyg hitta data som har varit dolda från datorn genom en deletion.

Historia

Hårddisk återvinning används för att utföras av personal som specialiserat sig på egna tekniker och används speciell hårdvara för att skanna borttagna diskar för filer. Men det finns en mängd mjukvarupaket som kommer att göra samma uppgift.

Fungera

När en fil raderas eller en skiva formateras är uppgifterna inte riktigt borta. I stället för att ta bort data, hårddiskar markera uppgifter obefintlig till systemet. Det innebär att alla dina data finns kvar, men datorn låtsas det är inte. Hårddisk återvinning verktyg se igenom detta gömmer sig och visa data på disken.

fördelar

Hårddisk återvinning verktyg ger en snabb och relativt enkelt sätt för någon att återställa vad som kan vara mycket viktig information som tidigare skatter eller återupptas. De utvunna genom detta program uppgifter är fullt användbar av användaren.

Tidsram

Söker efter raderade data kan vara en långdragen process. Programvaran inte skumma igenom skivan söker fil markörer utan skannar varenda byte av disken för att kontrollera filinformation. Beroende på storlek och antal hårddiskar, kanske hårddisk dataräddning ta flera minuter eller flera timmar.

Varning

Även om det inte faktiskt bort när raderas även data som inte skyddas från att skrivas över. När som helst, kan operativsystemet skriva dina raderade data med nya data, vilket gör det oåterkalleligt. Tid är det väsentliga när man överväger dataräddning. Ju längre du väntar, desto större är risken att helt förlora dina data är.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com