Hur man gör ett forum banner på Photoshop

November 17

Om du vill ge ditt forum eller anslagstavla en känsla av stark visuella intryck, med tanke på att utforma en egen banner för toppen av sidan. Adobe Photoshop kan du göra banderoller med nästan obegränsade möjligheter, från spännande typsnitt till varma gradienter och iögonfallande filter. På bara några minuters tid, kan du sätta ihop den typ av banner som kommer att göra ditt forum sticker ut från resten.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop och skapa ett nytt dokument. Programmet kommer att be dig att välja en storlek för dokumentet. Välj en lämplig storlek för ditt forum, men överväga något nära 780px bredd och 120 bildpunkter höjd.

2 Välj en bakgrundsfärg. Klicka på "Förgrundsfärg" paletten längst ned i ditt verktygsfält och välj färg i popup-fönster. Den "Förgrundsfärg" paletten visas framför (och något över) bakgrundsfärgpalett.

3 Fyll i din banner med din valda färg. Välj "Paint Bucket" verktyget i verktygsfältet och klicka var som helst i dokumentet. Bilden kommer att fylla med din valda färg.

4 Klicka på "Text" verktyg i verktygsfältet och klicka någonstans i dokumentet. Du kan nu skriva in namnet på ditt forum. Från listan över alternativ högst upp i dokumentet, välj en teckenstorlek som besökare lätt kan läsa, någonstans mellan 30 och 48 punkters typsnitt, och välj ett typsnitt som passar ditt forum.

5 Klicka på paletten bakgrundsfärgen att välja en färg för texten.

6 Lägga till bilder. Om ditt forum har en logotyp eller en ikon, öppna den i sin egen Photoshop-dokument och dra bilden direkt på din banner dokument med "Move" verktyg längst upp i verktygsfältet. Du kan behöva ändra storlek på bilden först. För att göra detta, välj bara "Bild" från menyraden och välj "Image Size" från rullgardinsmenyn.

Tips

  • Att lägga dimension till din banner, försöka tillämpa olika filter. Välj "Filter" från menyraden, välj "Filter Gallery" från rullgardinsmenyn och experimentera med olika filteralternativ.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com