Lägga till en person till din Google Social Circle

September 3

Lägga till en användare till en cirkel på Google Plus innebär att han tar emot och kan svara på ett meddelande eller objekt du lägger till denna cirkel. I sin tur kan han lägga till dig i sitt konto. Som aktivitet på den fria sociala nätverkssajten bygger på att dela aktivitet inom dina cirklar, börjar du ditt Google Plus upplevelse genom att hitta vänner, online-kontakter och andra människor som delar dina intressen och lägga till dem i dina cirklar.

Instruktioner

Lägg till en Google Kontakt

1 Logga in på Google Plus och klicka på ikonen "cirklar" längst upp på skärmen.

2 Klicka på "Sök efter personer" för att visa en lista över personer som du har skickat eller tagit emot ett e-postmeddelande med din Gmail-adress för att hitta den person du vill lägga till om du har skickat eller tagit emot ett meddelande från den personen.

3 Klicka, håll och dra personens namn i en cirkel.

Hitta och Lägg till användare

4 Logga in på Google Plus, skriv en persons namn i "Sök efter personer" rutan längst upp på skärmen.

5 Klicka på ett namn i sökresultaten rullgardins att se användarens profil eller klicka på "Hitta alla matchande [namn]" för att se fler resultat.

6 Flytta musen över knappen "Lägg till cirklar" och sedan klicka på namnet på den cirkel som du vill lägga till personen i. Du kan göra samma sak från alla Google Plus användarprofil du besöker.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com