Hur Synkronisera trådlösa tillbehör

June 3

Hur Synkronisera trådlösa tillbehör


Synkronisera eller par trådlösa tillbehör till en dator med Bluetooth. Trådlösa möss, tangentbord och vissa skrivare är utrustade med Bluetooth-sändare att kommunicera med Bluetooth-kortet i din stationära eller bärbara dator. Datorn kommer att behöva en inbyggd Bluetooth-kort eller Bluetooth-adapter för att synkronisera trådlösa tillbehör. Ladda upp bilaga eller installera batterier innan du startar hopparningsprocessen.

Instruktioner

1 Hitta Bluetooth-ikonen nära systemklockan på skrivbordet. Bluetooth-ikonen liknar bokstaven B. Klicka på den för att få upp en alternativmeny.

2 Välj "Aktivera Bluetooth On" från menyn om du använder en Macintosh. Välj "Start Bluetooth" på en Windows-dator.

3 Slå på den trådlösa fäste eller anordning enligt tillverkarens anvisningar. Om du para ihop en telefon, måste du navigera till din Bluetooth-menyn och göra enheten synlig.

4 Vänta på att datorn och enheten att känna igen varandra. Det kan ta några sekunder. En synkronisering eller parning fönster visas på datorn och eventuellt på enheten.

5 Kontrollera passet kod på datorn matchar passkoden på enheten, om tillämpligt. Detta är i allmänhet endast nödvändigt för enheter som telefoner och skrivare.

6 Klicka på "OK" eller liknande, beroende på vilken enhet, att acceptera anslutningen. Enheten är nu synkroniseras med datorn och automatiskt ansluta när det är inom räckhåll.

Tips

  • Om du inte ser Bluetooth ikonen nära systemklockan, öppna "Systeminställningar" i Mac och klicka på ikonen där. I Windows, gå till "Start" -menyn och sedan "Program" och "tjänster". Klicka på Bluetooth-ikonen för att starta tjänsten.
  • Bluetooth har en räckvidd på cirka 30 fot. Håll enheten inom räckhåll för datorn när du försöker paret.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com