Hur man ändrar Autofill Alternativ

September 18

Hur man ändrar Autofill Alternativ


Fyll automatiskt är en funktion av Apples Safari-webbläsare som automatiskt fyller i vissa former på en webbsida genom att använda information från användarens adressbok, lagrade användarnamn och lösenord och andra former som tidigare fyllde i på datorn. Det är en bekväm funktion som "kommer ihåg" viss information så att datoranvändare inte alltid behöver ange det. Funktionen har några anpassningsbara alternativ.

Instruktioner

1 Öppna Safari.

2 Välj "Inställningar" från Safari verktygsfältet ligger högst upp på skärmen. Safari-inställningarna öppnas i ett nytt fönster.

3 Välj "Fyll automatiskt" från dialogrutan Safari Inställningar. Detta alternativ ska visas överst i fönstret i mellan "RSS" och "säkerhet" alternativ.

4 Bestäm vilka alternativ du vill ha aktiverat.

5 Kontrollera "Använd info från mitt Adressbok" om du vill Safari fylla automatiskt webbformulär med information om kontakter finns inom adressboken på din dator.

6 Kontrollera "Användarnamn och lösenord" om om du vill Safari fylla automatiskt användarnamn och lösenord redan sparas och lagras på din dator. Observera att när du anger ett användarnamn och lösenord på en webbplats, kommer Safari frågar "Vill du Safari komma ihåg detta lösenord?" Detta är den information som skulle fylls i automatiskt genom att välja detta alternativ.

7 Kontrollera "Andra former" om du vill Safari fylla automatiskt information från webbplatser du har besökt tidigare, som lagras på datorn. Genom att klicka på "Redigera" bredvid det här alternativet kommer att öppna ett nytt fönster där du kan välja och välja alternativ.

8 Stäng dialogrutan Inställningar Safari automatiskt säker dina Autofyll alternativ.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com