Hur man köper Inkasso Software

September 7

Det är inte nödvändigt att vara en viktig inkassobyrå behöver inkasso programvara. Små företag som inte främst i praktiken av samlingar, advokatbyråer, och även enskilda företagare kan behöva använda datorn för att hantera brottsligt konton. Att köpa inkasso programvara är inte svårt, men det är viktigt att se till att du får det bästa för dina behov. Dessutom kan det vara bra att forska Federal Trade Commission (FTC) inkasso lagar innan du använder din nya program för att fullfölja brottsligt konton.

Instruktioner

1 Avgöra hur kraftfull en skuld samlingar program du verkligen behöver. Om du driver bara ett litet antal konton, kommer ett basprogram spara tid och pengar. anser också hur mycket tid du har att ägna åt att lära inkasso programvara.

2 Besök webbplatser handlare som säljer inkasso programvara. Det finns massor av företag på nätet. Några möjliga alternativ inkluderar DAKCS Software Systems, samla! Kredit och Insamling Software, och Totality Inkasso Software.

3 Klicka på produkterna menyn vid varje webbplats du besöker.

4 Läs noga produktinformationen för varje program du överväga. Se till att du förstår operativsystemet krav, hur många samling konton det kan hantera, och inköpspriset inklusive frakt.

5 Visa relevanta videopresentationer om inkasso programvara som intresserar dig.

6 Börja beställningsprocessen när du har valt en produkt och en mjukvaruleverantör. Tillhandahålla information såsom ditt fullständiga namn, företagsnamn om tillämpligt, fakturerings- och leveransadresser, och kredit- eller betalkort.

Om du hellre vill använda ett företag eller en personlig check eller en postanvisning, ring eller maila säljaren kundservice att vidta lämpliga åtgärder. Kontaktuppgifter ska anges på bolagets hemsida.

7 Vänta på att få din nya inkasso programpaketet. När det anländer, se till att du fick rätt produkt. Läs de medföljande instruktionerna noga för att installera och använda programmet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com