Hur man kan stoppa e-post från att hacka

May 16

Hur man kan stoppa e-post från att hacka


E-post är en stor del av våra liv; Vi använder den för att hålla kontakten med vänner och familj, skicka och ta emot elektronisk information eller för att göra affärer. Det material som finns i e-postmeddelanden kan vara allt från en rolig grupp av djur bilder till mer känslig information såsom din ekonomi. Att inte veta hur man håller din e-post säker från att hacka sätter dig i risk för identitetsstöld. Vikten mellan att inte skydda din e-post och skydda din e-post kan ändra riktning på ditt liv.

Instruktioner

1 Inrätta en "skräppost" e-postkonto. Inte registrera dig för annonserade erbjudanden via din huvudsakliga personliga e-postkonto. Annons e-postmeddelanden ofta delas via ett nätverk av spammare. Hackare kommer dölja sig som någon av intresse att få dig att öppna sin e-post så att de kan hacka in ditt e-postkonto för personlig information.

2 Skapa ett långt lösenord som innehåller siffror, både stora och små bokstäver och symboler. Lösenordet är den mest uppenbara försvarslinjen. Många väljer enkla lösenord eftersom enkla lösenord är lätt att komma ihåg, men en komplicerad lösenord är värt att memorera för att öka din e-säkerhet.

3 Använd inte lösenord frågor. Om du måste använda ett lösenord fråga, skapa en falsk komplicerat svar att ingen skulle kunna gissa och sedan memorera det själv. När en person hackar ditt lösenord fråga, resulterar det i deras förmåga att återställa ditt lösenord. Var särskilt försiktig med människor som vet att du hacka in på ditt konto, eftersom de flesta lösenord frågor är saker som din husdjur namn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com