Hur man Arkivera en Wordpress blogg till HTML statiska filer

July 22

Hur man Arkivera en Wordpress blogg till HTML statiska filer


Wordpress är ett dynamiskt innehåll-management system, vilket innebär att innehåll för bloggar webbsidor lagras i en MySQL-databas separat från PHP-filer som sammanställer tillsammans omfatta den sida som en besökare ser så småningom. Detta gör att ändringar som måste göras till stil och design av webbplatsen utan att behöva ändra innehållssidor en efter en, men vissa användare föredrar att skapa statiska HTML-sidor, kanske som en backup arkiv, eller att integrera Wordpress med en befintlig statisk webbplats. Detta kan uppnås med det Verkligen Statisk Wordpress plugin.

Instruktioner

1 Logga in på din Wordpress administration område. Klicka på "Plugins" från menyraden till vänster och klicka sedan på "Lägg till ny." Skriv "Verkligen Statisk" i textrutan i mitten av skärmen och klicka sedan på "Sök Plugins" -knappen.

2 Lokalisera "Verkligen statisk" i sökresultaten och klicka sedan på "Installera nu" följt av "Aktivera Plugin" efter installationen är klar.

3 Logga in på ditt FTP-konto för Wordpress webbplatsen och navigera till http: // yourbloglocation / statisk ersätta yourbloglocation med din egen Wordpress URL. Det är där alla dina statiska HTML-filer finns. Du kan nu antingen ladda ner dem eller skicka sina länkar till någon som du vill komma åt den statiska delen av din webbplats. Varje gång du uppdaterar din blogg, kommer de statiska filerna uppdateras automatiskt; Om du vill ha ett arkiv av din blogg som det är nu måste du hämta filerna innan några uppdateringar.

Tips

  • Du kan få tillgång till de statiska HTML-filer för varje Wordpress webbplats som du inte äger genom att manuellt lägga skvätten av varje inlägg du vill http: // yourbloglocation / statisk / eller genom att besöka inlägg på din dynamisk webbplats och lägga till / static / i webbadressen manuellt och lägga till ".html" på slutet, som den här till exempel: http: //someoneelsesbloglocation/static/about-me.html.
  • Du kan ändra placeringen av dina statiska filer genom att gå till "Inställningar" och "Riktigt statisk" i din Wordpress kontrollpanelen och sedan välja "Destination" -fliken. Detta kan vara nödvändigt om du redan har en vanlig post som kallas "Static" eller om du vill ha en mer användarvänligt mappnamn.
  • Du kan tvinga en manuell uppdatering av statiska filer genom att gå till "Inställningar" och sedan "manuell uppdatering."

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com