Hur Avsluta iTunes Medan hämta låtar

March 9

Hur Avsluta iTunes Medan hämta låtar


Ladda ner låtar på iTunes kan ta lång tid beroende på hur snabbt din Internet-anslutning är. Genom att lämna iTunes-fönstret öppnas kan du röran ditt fönster skärm och göra det svårare att arbeta eller surfa på Internet. Även om du inte kan avsluta iTunes och ändå ladda ner låtar, kan du minimera fönstret, dölja den eller stänga den för att hålla den ur vägen när du arbetar.

Instruktioner

mac

1 Minimera fönstret genom att klicka på den gula cirkeln längst upp till vänster i iTunes-fönstret. Detta tar bort iTunes från skärmen och visar den på undersidan av bryggan. Du kan också klicka på den röda cirkeln för att stänga iTunes-fönstret. Detta kommer att hålla iTunes igång, men fönstret kommer inte att visas i din docka.

2 Högerklicka på ikonen iTunes i din docka för att sätta upp en rullgardinsmenyn. Högerklicka genom att hålla styrknappen och klicka med musen eller styrplattan.

3 Välj "Göm" i rullgardinsmenyn. Detta kommer att helt dölja programmet, men kommer att hålla den öppen medan du laddar ner.

4 När du vill öppna iTunes, högerklicka på ikonen iTunes på dockan och välj "Visa" alternativet.

PC

5 Klicka på knappen minimera längst upp till höger i iTunes-skärmen. Knappen minimera är vanligtvis den vänstra av tre knappar. Den har ett bindestreck på den. ITunes-fönstret kommer att minimeras i verktygsfältet.

6 Håll pekaren över fliken iTunes i botten verktygsfältet när du är redo att titta på iTunes-fönstret.

7 Klicka på iTunes-knappen i verktygsfältet för att öppna fönstret och att läsa dina nedladdning låtar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com