Hur du avinstallerar Partition Commander

December 20

Hårddisk partitione delar en hårddisk i flera logiska volymer, varje ses av operativsystemet som en separat hårddisk. Partitionering är ett effektivt sätt att organisera en stor hårddisk, men den inbyggda partitioneringsverktyg i Windows kan vara förvirrande för vissa användare. Partition Commander är ett program som skapats med målet att göra denna process enklare för oerfarna användare, men när du har partitionerat hårddisken så som du vill kan du inte längre har användning för programmet. Om du inte längre vill använda Partition Commander, kan du avinstallera det från datorn för att återfå tidigare använts hårddiskutrymme.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Program" eller "Alla program."

2 Navigera till "Avanquest Partition Commander" mapp och klicka sedan på "Uninstall Avanquest Partition Commander." Ett fönster med rubriken "Bekräfta Uninstall" visas.

3 Klicka på "OK" för att bekräfta att du vill ta bort Partition Commander från datorn. Windows börjar att ta bort de associerade filerna.

4 Klicka på "Visa inte det här meddelandet igen" och klicka sedan på "Ja" om Windows frågar om du vill ta bort filer som inte längre används av något program.

5 Välj "Ja, jag vill starta om datorn nu" knappen och klicka sedan på "Finish" när Windows är klar att ta bort Partition Commander från datorn.

Tips

  • Du kan också ta bort Partition Commander från din dator med hjälp av "Lägg till / ta bort program" eller "Program och funktioner" -ikonen på Kontrollpanelen i Windows.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com