Hur man laddar ner saknade DLL-filer

August 8

Om du använder en dator ofta, då på en gång eller annan har du förmodligen fått ett meddelande dyker upp på skärmen som säger en DLL fil saknas. När detta händer kan du inte kunna ladda ett program eller åtkomst delar av Windows operativsystem. De DLL-filer kan ha tagits bort av en nyinstallerad program, skadad, eller raderas på grund av fel på hårddisken. Många av dessa filer kan hämtas på Internet. Läs mer att ta reda på hur.

Instruktioner

1 Högerklicka för att kopiera namnet på DLL-filen. Klistra in informationen i ett Word-dokument eller spela in den på papper för att undvika att förlora informationen om datorn skulle stängas.

2 Öppna webbläsaren till en sökmotor. Sök efter poster om hur du hämtar .dll filer eller besök DLL-files.com. Webbplatsen har ett omfattande bibliotek av fria DLL-filer för nedladdning.

3 Vänsterklicka på den första bokstaven i filen för en lista över filer som börjar på samma bokstav. Omvänt, om du har det fullständiga namnet på filen, kan du skriva eller klistra in den i sökfönstret.

4 Klicka på hyperlänken som innehåller namnet på filen. Filen laddas. Klicka sedan på "Klicka här för att ladda ner filen". En ny skärm visas. Med hjälp av den här skärmen, klicka "Download (filnamn)".

5 Klicka på öppningsknappen i Windows dialogrutan. Följ installationen uppmanas på ditt system. Om du vill spara informationen på hårddisken, välj den mapp där du vill att filen ska sparas. Tryck "Spara".

Tips

  • Om den saknade filen var orsaken till det ursprungliga problemet, sedan en gång DLL-filen i fråga har installerat datorn bör fungera bra.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com