Hur man använder 1: a Mass Mailer

August 14

På grund av spammare, har rykte om massutskick verktyg blivit skamfilat. Spammare använder ofta post mass applikationer för att skicka ut e-postbedrägerier i bulk. Men mass försändelser är också ett effektivt sätt att skicka ut e-post till personer i organisationens e-postlistor. Massutskick ger användarna möjlighet att lägga till betydligt fler mottagare till ett e-postmeddelande än standard e-post program. Och med hjälp av 1: a Mass Mailer, kan du sortera dina e-postlistor i mottagargrupper och minimera den tid du spenderar att skicka ut e-post.

Instruktioner

1 Ladda ner en gratis kopia av 1: a Mass Mailer från programmets hemsida, och sedan installera programmet (se Resurser). Starta 1: a Mass Mailer efter att du har slutfört installationen.

2 Klicka på "Mottagare Group" i "Mail Project" träd. Klicka på "Lägg till" knappen för att skapa en grupp för dina postlistor. Den "Lägg till mottagare Group" menyruta visas.

3 Skriv in ett namn på den nya mottagaren grupp i "Gruppnamn" fältet i "Lägg till mottagare Group" menyn. Ange ditt namn i "Från Namn" -fältet, som du vill att dina mottagare för att visa det.

4 Skriv din e-postadress i "Från e-post-adress". Använd "Svara till Skicka" fältet för att ange den adress som du vill mottagaren ska svara. Klicka på "OK" att ställa in din mottagare gruppen för att avsluta. Den nytillkomna gruppen visas under "Mottagarens Group" rubrik i "Mail Project" träd.

5 Klicka på 1: a Mass Mailer: s "Importera" för att fylla din mottagare grupp med e-postadresser. "Importera" Guiden kommer att lansera.

6 Välj "E-postadresser endast från någon textfiler" i "Importera" guiden för att importera en lista som innehåller grundläggande kontaktuppgifter. För listor med avancerad kontaktinformation som telefonnummer och organisationer, välj "e-postadresser, namn, och andra områden från formaterade vanlig textfiler" alternativet. Klicka på "Nästa".

7 Välj "Single file" för att importera en enda postlistan. Välj "Folder med filer" för att importera en hel mapp med postlistor. Klicka på "Bläddra" -knappen för att lokalisera din postlista, eller den mapp som innehåller dina listor.

8 Klicka på "Nästa", och fortsätter till slutet av guiden. Klicka på "Finish" för att importera din e-post lista till mottagaren grupp.

9 Klicka på "Meddelanden" i den "Mail Project" träd. Klicka på "Lägg till" för att skapa ett nytt meddelande för mottagaren grupp. Fyll "subjektet" och "kropp" fält i meddelandet. Klicka på "OK" för att slutföra ditt meddelande.

10 Klicka på "Start" -knappen längst upp i programmet för att börja skicka meddelandet till kontakterna i din mottagare grupp.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com