Hur man gör ljudkvalitet bättre på en Ventrilo Server

May 19

Ventrilo programvara är en Voice over IP-mjukvara som vanligen används för att underlätta röstchatt mellan datorspelare. Ventrilo klienter ansluta till en server, som arrangerades av användaren eller genom en tredje part bolag. Ventrilo server har ett antal olika sätt som du kan justera ljudkvaliteten, främst genom att ändra codec och välja en central Ventrilo server plats för alla användare. Justera inställningarna på en Ventrilo server inte kräver omfattande erfarenhet av programvara.

Instruktioner

1 Kontrollera placeringen av Ventrilo server innan du köper röstchatt värd, om du går igenom en server företag. Många Ventrilo webbhotell finns, och du får den bästa prestandan om du kan välja ett datacenter som är i mitten av alla användare. Om möjligt, be om en demo av Ventrilo server du tittar på att köpa innan du köper den.

2 Logga in på Ventrilo server kontrollpanelen. Panelen utseende varierar något beroende på företaget du är värd med.

3 Gå in "Avancerade inställningar" eller "Codec." Testa olika audio codec tills du hittar en som ger en högre kvalitetsupplevelse för användarna. Ingen codec kommer att täcka alla situationer, så du måste testa för att se till att det fungerar för alla. I allmänhet är Speex högsta kvalitet alternativ du kan uppnå på en Ventrilo server.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com