Hur återställa lösenordet på My Passport

April 7

Hur återställa lösenordet på My Passport


Mitt pass är en av de externa lagringsproduktlinjer som produceras av Western Digital, eller WD. Mitt pass enheter är konstruerade för on-the-go användning, till skillnad från de förstorade enheter som finns i My Book-serien. Pass har smala fall konstruerade av värme sjunkande material som aluminium - som kompenserar för bristen på inbyggda fläktarna. De varierar i lagringskapacitet från 250 GB upp till 1 TB, även ur lådan detta belopp minskas på grund av installationen av Smart, WD användarvänliga program. Du kan återställa lösenordet på My Passport i programmet om det behövs.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och välj "datorn". Dubbelklicka på CD-ROM-enheten och dubbelklicka på "Smart" ansökan; på en dator, ansökan anges som "WD SmartWare.exe" och på en Mac den är listad som "WD SmartWare.app."

2 Klicka på fliken "Inställningar". Klicka på "Set Up Drive."

3 Välj "Installera" och acceptera "End User License Agreement" när det efterfrågas. Klicka på "Fortsätt inställning".

4 Öppna fliken "Säkerhet". Skriv in ditt nuvarande lösenord i rutan "Password". Ange ett nytt lösenord och en ny ledtråd till lösenordet. Bekräfta genom att markera "Jag förstår" rutan och klicka på "Uppdatera säkerhetsinställningar."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com