Hur man skapar Mina egna känslor i Skype

May 2

Hur man skapar Mina egna känslor i Skype


Uttryckssymboler har blivit ett standardiserat sätt att uttrycka dina känslor när du använder snabbmeddelanden. Under en lång tid, har Skype inte har kapacitet så att du kan skapa dina egna uttryckssymboler och begränsade chat till den förteckning över standarder som redan programmerats in Skype. Nu några tjänster erbjuder möjligheten att skapa anpassade uttryckssymboler för att bättre uttrycka dina känslor i Skype.

Instruktioner

1 Skapa egna känslor med hjälp av FunIcons verktyget. Den finns för Windows och låter dig välja exakt vad känsla eller en kombination av känslor du känner. Du klickar på olika delar av uttryckssymbol för att visa blandning av känslor som du känner och det justerar uttryckssymbol med det och sänder det uttryckssymbol med videochattkonversation med den installerade webbkameran tjänsten i Skype. FunIcons har en smiley alternativ, liksom apor, politiker, tecknade ansikten och du kan ladda upp dina egna bilder. Du kan behöva stänga av din egen webcam eller välj den virtuella som skapats av FunIcons i videoalternativen i Skype. FunIcons är tillgänglig gratis från och med juli 2011.

2 Använd SkypEmo att skapa nya uttryckssymboler för din Skype snabbmeddelanden erfarenhet. SkypEmo är ett verktyg som du använder för att göra bilder av den aktuella listan över tillgängliga Skype uttryckssymboler och det sparar dem som filer direkt på din dator. Du kopierar sedan filen och klistra in den på din Skype snabbmeddelande och det visar anpassade uttryckssymboler. Det är tillgängliga för gratis från och med 2011 och kan köras på Windows.

3 Ladda ner Romanelli Emoticons att skapa Skype uttryckssymboler. Rita emoticon bilder med emoticons listan tillgängliga från Skype och andra chatttjänster och använda Romanelli att omvandla dem till uttryckssymboler bilder. Spara dem på din dator och mata den sparade informationen till att använda Skypes chattgränssnitt. Romanelli Emoticons fungerar på Windows operativsystem och är tillgänglig för gratis.

4 Installera anpassade uttryckssymboler i din Skype installation med Rich Chat for Skype. Den är tillgänglig för $ 20 som i juli 2011 och dess gränssnitt ger en miljö för dig att importera stilla och animerade uttryckssymboler och konvertera dem till ett format som du kan använda i Skype. Det sparar dem även som tillval i din Skype uttryckssymboler listan så att du kan välja dem från din uttryckssymboler menyn i Instant Messenger-fönstret. Ladda ner den från Buglesoft webbplats. Klicka på "Skype Menu" "Verktyg", "göra mer", "Organisera dina extra", "Anpassa" och "Rich Chat för Skype" för att installera det.

Tips

  • Skype har också en stor lista över vanliga och dolda uttryckssymboler du kan använda. Du kan hitta några av dessa på Hidden Skype uttryckssymboler och smileys och uttryckssymbol HQ.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com