Hur man ansluter till en värd på Cyberduck

May 27

Hur man ansluter till en värd på Cyberduck


Cyberduck är ett datorprogram för Mac OS X som en FTP, SFTP, WebDAV, Cloud Files, Google Docs och Amazon S3 klient. Det är ett open source program som är licensierat under General Public License (GPL). Detta gör det möjligt för program samfundet att fritt undersöka, ändra och anpassa Cyberduck ansökan utan oro för egna lagar. Öppen källkod licensiering under GPL hindrar typiskt andra från att dra vinning av den ursprungliga produkten. Anslutning till en server eller värd, med hjälp av Cyberduck för Mac OS X kan åstadkommas på några olika sätt.

Instruktioner

1 Klicka på "Arkiv" menyn i övre vänstra hörnet på skärmen. Klicka på "Öppna Connection" från rullgardinsmenyn. Ange serveradressen, portnummer, användarnamn och lösenord. Klicka på "Connect" -knappen.

2 Ange serveradressen direkt i verktygsfältet Cyberduck Quick Connect. Om servern är bokmärkt kommer serveradress automatiskt komplett samtidigt som skrivs. Strängen in i verktygsfältet ska föras in i endera av två format: Ange "user @ host", till exempel "[email protected]" eller ange en fullständig URL-adress som "ftp: //ftp.example. org / filer /. "

3 Klicka på "Visa" i menyn längst upp till vänster på skärmen. Klicka på "Växla bokmärken" från rullgardinsmenyn och dubbelklicka på bokmärke server att ansluta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com