Hur får man bilder från Hundar

November 7

Hur får man bilder från Hundar


Fria clip art bilder och bilder är mycket svårt att hitta. Sök inte mer - www.FurAllOver.com erbjuder ett brett utbud av fria grafik för icke-yrkesmässig användning. Gratis bilder inkluderar hund clip art, hundben clip art, clip art, skola clip art och många andra clip art bilder.

Instruktioner

1 Hur får man bilder från Hundar

Peka din webbläsare till www.FurAllOver.com I det övre högra hörnet, klicka på Graphics. Du kommer att omdirigeras till sökresultatsidan för den aktuella katt semester (Halloween).

2 Att söka efter en specifik clipart grafik (hund tapet, hund animationer, hundfoto, hund clip art, semester clip art), väljer en kategori i det övre vänstra hörnet, klicka på "filter nu". Sökresultatsidan kommer att uppdateras med lämpliga clip art-bilder.

3 Hur får man bilder från Hundar

Att söka efter specifika hundraser (stora hundraser, bulldogg, boxare hund, maltese hund), rulla sidan nedåt på vänster sida. Nära botten, kommer du att se en sökning för sällskapsdjur rullgardinsmenyn med förinställda hundraser. Antingen välja en av de raser som visas, eller ange en egen katt informationen. Klicka sedan på skicka.

4 För att utföra en öppen ände sökning på hundbilder, ange ett sökord i textrutan och tryck på "Sök". Du kommer då att riktas till en sökresultatsida med FurAllOver webbplats. Gratis webbsida grafik endast tillgänglig på FurAllOver kommer att listas i sökresultaten.

5 Hur får man bilder från Hundar

Bilderna visas i komprimerat format (maximal bredd eller höjd på 80 bildpunkter). För att visa fullt utvecklad bild, antingen klicka på den grafiska själv eller klicka på stapeldiagrammet precis under varje bild.

6 Att kopiera bilder med hjälp av Windows, högerklicka och välj "Spara bild som"

Tips

  • alla bilder är fria att använda icke-kommersiellt
  • vänligen be om lov att använda grafik kommersiellt

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com