Så här kopierar musik till Windows Movie Maker

April 29

Så här kopierar musik till Windows Movie Maker


Windows Movie Maker är ett Microsoft-program som tillhandahölls som standardprogramvara med Windows ME, XP och Vista operativsystem. Windows Movie Maker aldrig in några poster för komplicerade funktioner eller professionella applikationer, och ändå många amatör användare funnit det vara en trogen bildspel och film redaktör för deras hem videoredigerings behov. En användbar funktion i Windows Movie Maker är möjligheten för användare att lägga till sina egna musik och ljudspår.

Instruktioner

1 Rippa musik från en musik-CD, om det behövs, genom att sätta in CD-skivan i datorn, öppna Windows Media Player, klicka på "Rip" och följa instruktionerna för att spara ljudet till hårddisken.

2 Öppna Windows Movie Maker. Klicka på "Import Media." Klicka på "Importera ljud eller musik." Leta upp önskad musik på hårddisken och dubbelklicka på den; ljudklippet visas i "samlingar" område på skärmen.

3 Klicka på "Visa" och sedan klicka på "Timelime" om det är nödvändigt att visa Tidslinje längst ned på skärmen. Dra ljudklippet från "samlingar" området till "Audio" rad i tidslinjen. Flytta eller redigera musiken, efter dina behov.

Tips

  • På samma sätt kan du kopiera musik från bärbara enheter som använder program som Windows Media Player eller iTunes så att musiken kan användas i Windows Movie Maker.
  • Windows Movie Maker stöder dra och släpp; du kan dra dina ljudklipp i Samlingar området från andra Windows-program om så önskas. Windows Movie Maker senast tillgängliga i Windows Vista. Microsoft släppt en ny och förbättrad program - Windows Live Movie Maker - med Windows 7.
  • Windows Movie Maker accepterar ljud i följande filformat: AIF, AIFC, AIFF, ASF, AU, MP2, MP3, MPA, SND, WAV och WMA.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com