Hur man gör en bild Ändra färger på LunaPic

April 29

Online Photo Editor site LunaPic.com tillåter användare att göra en mängd olika ändringar i foton och andra bilder. Bland dess funktioner kan LunaPic skapa animeringar från bilder. Dessa animationer inkluderar gamla svartvita filmrulle färg och linjer, animerade gnistrar eller regn, och färg förändras. Färgskiftande alternativ sträcker sig från att lägga regnbågens färger som förändras snabbt att cykla genom en rad färger som du i förväg välja.

Instruktioner

1 Klicka på "Bläddra" -knappen i "Ladda upp en bild eller video" på LunaPic.com hemsida för att hitta en bild på datorn eller extern lagringsenhet. Om du kommer att arbeta med en bild på en plats, typ eller klistra in webbadressen i "Öppet från webben med URL av bild" fältet.

2 Överför bilden till LunaPic genom att klicka på "Ladda upp nu!" knappen eller "Go" knappen efter att webbadressen.

3 Välj "Animation" knappen längst upp knapplisten i LunaPic redaktör arbetsytan för att avslöja en rullgardins lista med alternativ som kan animera din bild att ändra färgerna. Till exempel, välj "Groovy Rainbow" för att ändra färgerna till psykedeliska regnbåge blinkande eller "Groovy Color" så att du kan välja en av fyra färger - Rainbow, röd, mörkblå och mörkgröna - eller en egen färg som du väljer.

4 Välj "Color Cycle Animation" möjligheten att välja särskilda effekter och färger du vill. Skriv färgerna separerade med kommatecken i "List färgnyanser:" -fältet att välja de färger du vill använda. Välj specialeffekter och klicka sedan på "Skapa bild" för att se din skapelse.

5 Gå till området under din bild och klicka på en av länkarna för att spara den färdiga animerade bilden till datorn, LunaPic konto, ett socialt nätverk eller en annan webbplats. Följ instruktionerna på skärmen för att avsluta spara bilden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com