Hur man installerar Realplayer på Linux

July 16

Realplayer är en musiklyssningsprogramsvit som används för att lagra och köpa ljudfiler via datorn. Den är utrustad med allt du behöver för att bygga din egen musikbibliotek. Programmet installationsprocess är också måttligt möjligt för vem som helst att uppnå, oavsett hans nivå av dator och teknisk erfarenhet. Denna programvara är också extremt kompatibel med Linux, vilket gör denna programmets drift och navigering användar friendly.These enkla steg hjälper dig att installationen av Realplayer programvaran på operativsystemet Linux.

Instruktioner

Hur man installerar Realplayer på Linux

1 Extrahera drivrutinen hämta programsvit från din webbläsare (se länk i Resources). Du måste gå till Realplayer hemsida katalog för att lokalisera drivrutinen nedladdningslänk. Öppna webbläsaren genom att dubbelklicka på ikonen Internet finns på datorns skrivbord skärm. När webbläsaren öppnas, skriver Realplayer URL-adressen i sökfältet uppgifter formuläret längst upp på skärmen. Din webbläsare kommer att omdirigeras till operativsystemet Linux portal för Realplayer.

2 Klicka på länken "Ladda ner Realplayer" som du kommer att se längst ner på sidan. Linux Download Manager kommer att visas och börja ladda ner programmet till din dator automatiskt. När denna process är klar kommer en ny Realplayer installationsikonen visas på datorns skrivbord skärm.

3 Dubbelklicka på den nya Realplayer installationsikonen på skrivbordet skärmen, för att börja den inledande installationsprocessen. Realplayer preparatet installationsprocessen startar automatiskt. Denna skärm kommer du till inställningsfönstret Real Player. Klicka på "Nästa" för att starta installationen. Avtalet användarlicens för din Linux-operativsystem visas bredvid. Läs och granska den här skärmen och klicka på "Acceptera" för att gå vidare med installationen. (Du måste godkänna samtycker till villkoren för användning för att gå vidare till nästa installationssteg. Om du inte håller, kommer installationen avbrytas automatiskt.)

4 Välj en fil plats där du vill att programmet ska lagras på din dator. Du kommer att få en standardplats som du kommer att se i filen plats katalogen på skärmen. Det är alltid bäst att välja standardplatsen och klicka på "Nästa". Du har möjlighet att ändra denna plats genom att klicka på "Bläddra". Klicka vidare kollapsen menyn mappar och hitta den plats du önskar och klicka på "Öppna" och sedan på "Nästa" på filplatsen katalogskärmen.

5 Konfigurera ytterligare komponenter du vill inkludera i installationen. Kontrollera alla tre ytterligare komponent lådor du ser på skärmen för att installera dessa programfunktioner, och klicka på "Fortsätt." Du kommer att bli tillfrågad om du vill stänga din webbläsare eller fortsätta köra den. Klicka på "Ja" för att stänga webbläsaren och programmet kommer att börja kopiera sina filer och komponenter på din dator.

6 Slutföra valfri monogramdataformulär visas. Du kommer att bli ombedd att skriva in e-postadress, land postnummer och registrerings alternativ för att få framtida uppdateringar. Klicka på "Nästa" för att gå vidare till nästa del av installationen. Om du väljer att inte fylla ut personalisering dataformulär, klicka på "Nästa". På den sista skärmen, klicka på "Fortsätt" för att avsluta installationsprocessen. Programmet bör öppnas automatiskt.

Tips

  • Real Player 11 rekommenderas för din Linux operativsystem. Detta är den senaste versionen av programsvit, så funktionalitet är guaranteed.Include programvarans ikon när du konfigurerar din personliga Realplayer preferenser. Detta gör att du lätt tillgång till programmet, eftersom ikonen kommer att placeras på datorns skrivbord skärm.
  • Kontrollera vilken version av Real Player du försöker installera är kompatibelt med operativsystemet Linux. Programmet kan inte fungera om de två brist compatibility.Configure en stabil Internet-anslutning. Detta gör det möjligt att extrahera drivrutinen ladda ner programvara från webbläsaren. Om du Internetanslutningen är instabil, kan föraren ladda ner programvara tar en längre tid att slutföra. Oväntad avslutning av extraktion drivrutinen kan också hända om din Internet-anslutning skulle misslyckas på grund av instability.Always starta om datorn när du fyller någon installationsprocessen, särskilt när filen är storleken på Real Player. Datorn måste slutföra de sista konfigurationer av nyligen genomförda programvara för bäst prestanda kvalitet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com