Hem Fönster installationsanvisningar

December 7

När de gamla fönsterbåge windows av era ser och fungerar så dåligt att det förringa ditt hus utseende, inte anta att du behöver spendera en förmögenhet på professionell installationsfönstret. Dagens byta fönster är mycket lättare att installera än de gamla eftersom de kommer i fristående, pre-hängde enheter med fönstren redan fullt fungerande. Allt du behöver göra är säkra dem i öppningen. Att få mätningen precis innan du beställer är avgörande.

Instruktioner

1 Mät bredden på fönsteröppningen med ett måttband, med de befintliga fönster fortfarande på plats. Mät på flera ställen längs bredden inifrån spår där bågarna är (flytta dem upp eller ner efter behov för att komma åt spåren), och ta det minsta måttet. Subtrahera 1/2 tum från den.

2 Mäta höjden på öppningen, ta bort halv tum från mätningen du komma med. De justerade bredd- och höjdnummer är storleken på de nya fönstren. Ta inte bort de gamla fönstren tills de nya anländer.

3 Ta bort remsan av trim från runt innerkanten av öppningen, med en spett och hammare. Bryt inte trim. Spara den för ominstallation.

4 Ta bort fönsterbågar, dra dem rakt in i rummet.

5 Ställ in det nya fönsterenheten i öppningen, på den nedre spännet av den. Tryck den övre delen i, till dess att hela enheten kommer till vila mot kanten av trim som är runt den yttre sidan av öppningen.

6 Ställ en nivå vid sidan av nya fönster och skjuta shims runt och under det, utjämning det. Skjut skruvarna utåt genom skruvhålen i sidorna av enheten till den omgivande väggen.

7 Fyll luckorna runt kanterna på enheten med spray skumisolering. Nail trim tillbaka på plats med efterbehandling naglar, som täcker de luckor och fånga det nya fönstret enheten på plats. Caulk runt hela trim


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com