Hur för att skriva en ritning på Gaia Online

June 9

Hur för att skriva en ritning på Gaia Online


Gaia Online är ett socialt nätverk och forum webbplats baserad på anime. I själva verket anser Wired Magazine det möjligt att korsa mellan en online-rollspel webbplats och en anslagstavla. Som en anime skapare, kanske du vill dela dig anime ritningar med andra likasinnade personer som kan erbjuda hälsosamma, positiva kritik. Alla konstverk är uppladdad i forumet under Gaia konstnärer Corner kategori.

Instruktioner

1 Registrera dig på Gaia, ange personlig information som din e-postadress, ålder och intressant anime-liknande användarnamn du vill använda. Välj lämplig avatar genom att välja "Man" eller "Kvinna" och välja hårfärg och garderob. Du kan göra denna enkla, eftersom man alltid kan ändra din avatar senare.

2 Skanna och spara handritade anime till din dator. Ändra storlek på bilden så att den är 70 punkter per tum (dpi), och cirka 600 pixlar bred. Detta kommer att göra filen mindre och lättare att ladda upp utan att påverka webbbildkvalitet. Navigera till "Forum" och leta reda på "konstnärer Corner" forum.

3 Läs igenom "Allmänna Regler för att posta," i Art Corner forum. Detta ger instruktioner om vad som kan och inte kan publiceras.

4 Klicka på "Post" knappen och titel ditt inlägg med något som rör ditt konstverk. Inkludera en nakenhet varning i inlägg om det är konstnärlig nakenhet.

5 Skriv din text i textrutan och klicka på "Anslut" -knappen för att lokalisera den sparade bilden på din dator. Vänta tills bilden som ska bifogas. Klicka på "Dela" längst ned på skärmen för att skicka ditt inlägg och ritning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com