Hur du tar bort LimeWire från datorn

August 19

Hur du tar bort LimeWire från datorn


LimeWire är ett P2P eller peer-to-peer, fildelning program. Detta program tillåter användare att dela och ladda ner filer från varandra kostnadsfritt, även om det betalas abonnemang tillgängliga med olika uppgraderade funktioner. Även LimeWire är ett användbart verktyg för att ha tenderar det också att bromsa en dators prestanda och gör datorn mottaglig för virus. Om du bestämmer att du inte längre behöver detta P2P-program, bör du avinstallera programmet och alla dess komponenter.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" ikonmenyn, som ligger i det nedre vänstra hörnet av skärmen. Välj "Kontrollpanelen".

2 Dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program" och sedan söka efter LimeWire i listan över program. Det kan ta några minuter för datorn att ladda programlistan. Klicka på "LimeWire" och välj sedan "Ta bort." Vänta tills Windows avinstallera programmet.

3 Ta bort alla återstående filer eller mappar som LimeWire kan ha lagrats på din dator. Klicka på menyn "Start", sedan på "Den här datorn". Dubbelklicka på "C:" kör och välj "Program". Leta efter och ta bort eventuella mappar som innehåller "LimeWire" i sitt namn.

4 Utför en slutlig söka efter alla herrelösa LimeWire mappar eller filer. Klicka på menyn "Start" och klicka sedan på "Sök". Ange "Lime" i sökfältet och ta bort alla filer som är associerade med programmet.

5 Töm datorns papperskorg för att helt bli av med resterna av LimeWire.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com