Hur man hanterar Bay Window Trim

August 21

Hur man hanterar Bay Window Trim


Burspråk är en vanlig lösning i hus där extra utrymme behövs. De skjuter ut från de viktigaste väggarna i ett hem för att bilda ett kvadratiskt eller polygonal "bay" med en sittgrupp, ger en illusion av ett större rum. Det finns en mängd olika sätt att trimma burspråk. Eftersom kanterna av burspråksfönster är inställda i vinklar till varandra, coping trim runt dessa hörn är det enda sättet att köra trim ordentligt och lämna fönstren ser ren och innesluten.

Instruktioner

1 Ställa in Geringssåg vid en 45-graders vinkel för att skära bitar av bas trim. Mät längden på den del du vill klippa. Placera bit på sågbordet. Sätt på dig handskar och skyddsglasögon.

2 Slå på geringssåg. Sänk försiktigt bladet in i träet och skär längs ditt varumärke på en 45-graders vinkel. Stadigt hålla fast träbiten med den lediga handen för att undvika att träet slungas av sågen. Upprepa processen med några nedskärningar gå in eller runt hörn, både inne och ute.

3 Använd en skrot bit trim som en guide för att markera den del du vill geras. För ytterhörn, kommer delar av trim som skurits till en 45-graders vinkel skapa en komplett sneda gemensamt när parat i hörnet. De interna hörnstycken måste snedskurna och klarat att ge en ordentlig passning där de möts. Använd skrot bit trim att spåra silhuetten av dess yttre konturer på ytan på insidan hörn trim för den motsatta hörnet.

4 Håll markerade träbiten stadigt i ena handen. Lätta på coping såg försiktigt in bit trim. Skära bort linjen för att ta bort trä på baksidan av formstycket i en konturerad mode. När du installerar två stycken trim vid ett innerhörn, kommer kontur bit bilda-fit mot ansiktet av trim som det rumpor upp mot. Använd små rörelser med sticksåg. Skär blyg av linjen tills du kontrollera bit så att du inte skär för mycket.

5 Nail klädseln på plats med efterbehandling naglar och en hammare eller en luftkompressor och spikpistol.

Tips

  • Du kan justera vinklarna av snitten du behöver göra beroende på burspråk "vinklar. Vissa kommer att fastställas till 45 grader, medan andra kommer att vara 30 grader eller en annan vinkel.
  • Använd en gradskiva för att hitta de väggarnas vinklar om de är något annat än kvadratiskt.
  • Alla material och verktyg kan köpas eller hyras från ett hem förbättring butik.
  • Använd alltid skyddsutrustning när du arbetar med elverktyg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com