Hur man startar en VoIP-tjänst

August 18

Hur man startar en VoIP-tjänst


Voice over Internet Protocol (VoIP) kan du ringa röstsamtal över Internet-anslutningar i stället för vanliga telefoner. Rösten är digitaliserade, så att du kan ringa samtal från särskilda VoIP-telefoner, datorer eller vanliga telefoner som har adaptrar. Du kan vara engagerade i VoIP verksamhet genom att bli en affiliate, bli återförsäljare eller starta eget företag.

Instruktioner

1 Bestäm vilken del av VoIP marknaden du vill ge sig in. Med vissa VoIP-tjänster, kan du bara kontakta dem med samma tjänst medan andra tillåter dig att kontakta människor med telefoner. Som återförsäljare kommer du att vara i stånd att omfördela bolagets samtalstid. I detta fall kommer företaget att ansvara för tekniska och affärsmässiga frågor. Som återförsäljare, har du friheten att sätta ditt eget pris och beroende på företagets teknik, rykte och namn. VoIP tjänsteleverantörer erbjuder tre alternativ: att tillhandahålla direkt service till företag och företag, att bli en VoIP grossist bärare, och bli en VoIP återförsäljare.

2 Tänk på din ekonomiska förmåga. Den finansiella investeringar som krävs kommer att bero på den nivå du valde, med minst vara en återförsäljare, eftersom allt du behöver, utöver en webbplats och tillgång till Internet, är inköp av utrustning på plats och marknadsföring ditt företag. Därför tillgängliggöra nödvändiga finanser för att möta omkostnader och utrustning.

Om du vill erbjuda VoIP-tjänster direkt till företag eller stora företag, är din roll en direkt telefon leverantör.

Om du är mikro entreprenör eller småskalig företagets ägare, kan du tänka på att försöka sälja VoIP-tjänster som en grossist. I det här fallet är du fortfarande direkt VoIP tjänsteleverantören, även om du säljer dina tjänster till återförsäljare som också säljer VoIP minuter till andra slutanvändare, såsom mikroföretag. I detta fall kommer företaget du har avtalat med att göra installation och träningsredskap. Men att starta eget VoIP företag som en direkt leverantör kan vara det dyraste alternativet.

3 Skaffa en VoIP licens från Federal Communication Commission. Kontrollera med ditt tillstånd för lämplig eller mer information om licenser. Men om du är en affiliate, då du inte behöver någon licens.

4 Källa och anställa högkvalificerad personal för att hantera verksamheten; antingen som en återförsäljare, grossist eller direkt leverantör. Detta kan innebära utbildning tillgänglig personal eller hyra tekniker, installatörer, kundtjänstpersonal, felsöknings och utrustning inspektörer.

5 Partner med värd "Voice as a Service" leverantör om du saknar resurser för att investera i att tillhandahålla VoIP-tjänster, eftersom installationen av en värd VoIP system är enklare än att sätta upp infrastrukturen. I allmänhet kommer försäljaren leverera en router att telefonerna ansluta till.

6 Tillhandahålla videomöjligheter så att slutanvändarna kan videokonferens från deras synpunkt arbete och även kontakt med e-post och fax.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com