Hur man monterar servern i ett öppet Frame Relay Rack

February 26

Hur man monterar servern i ett öppet Frame Relay Rack


Öppna frame relay serverrack är en stapelvara i datornätverk rum utrustning. Gallren kan vara två- eller fyra-postade och kan skruvas till en server rum golv. De flesta servrar säljs med rack montering kit, eller så kan du köpa kit separat för den typ av rack du vill montera dem. Hårdvaru kit innehåller metallfästen, bultar, skruvar och någon annan hårdvara att tillverkaren av servern anser nödvändiga för att göra servern stabil på den öppna frame relay rack. Satserna innehåller vanligtvis rack monteringsanvisning också.

Instruktioner

1 Läs instruktionerna för rackmonteringssats noggrant från början till slut för att se till att du förstår hur man monterar servern. Varje server och kit kommer att vara något annorlunda. Ta inventering av hårdvara för att se till att inga bitar saknas.

2 Placera rack fästen på gallret på den nivå du vill att servern ska vara. Konsolerna har bulthål som du måste anpassa med hål på serverracket inlägg. Disposition fästena på rackstationer där konsolerna kommer att installeras. Se till konsolerna på varje inlägg är på samma nivå. Räkna hålen i rack inlägg från toppen eller botten för att se till att konsol varumärkena är alla ens.

3 Rikta in metall rack fästen på vardera sidan av servern. Varje konsol har hål som ska ligga med motsvarande hål på serversidan. Skruva fast fästena till servern med hjälp av dessa hål.

4 Ta hjälp av en assistent. Servrar är oftast tunga och kan inte monteras av en enda person. Skjut server mellan rackarna och rada upp konsolerna med markeringarna du gjorde i steg 2. Medan den andra personen har servern på plats, placera en bult i vart och ett av bulthålen i fästena och genom motsvarande hål i rack inlägg. Låt dem alla lite löst för det första passet. När du är säker på att servern är nivån och allt ser ut som du vill, dra åt skruvarna.

Tips

  • Se till att racket är på plats och skruvas fast innan du installerar servern.
  • Vissa servermonteringsfästen är glidande mekanismer. De installeras på samma sätt. När servern är i racket, kan den glida in och ut enkelt på räls.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com