Handledning för att skapa en e-postadress för en Courier

September 15

Egenföretagare måste skapa sitt nätverk av kunder, leverantörer och andra affärskontakter från grunden. En av de mest grundläggande aspekterna av detta nätverk är ett medel för kommunikation. Som en kurir, kan du använda e-post för att skicka korrespondens, serviceinformation och marknadsföringsmaterial till kunder och andra kontakter. Eftersom din e-postadress fungerar som en av de offentliga ansikten ditt företag, måste du följa några grundläggande riktlinjer för att skapa ett.

Instruktioner

1 Välj ett e-postleverantör. Google, Yahoo och Microsoft är bland de webbplatser som erbjuder gratis e-postadresser. Om du vill ha en personlig e-postadress som har ditt eget domännamn, kan du betala för premium e-posttjänst via ett webbhotell.

2 Gå till e-registreringssidan av webbplatsen du har valt. Fyll i registreringsformuläret med din grundläggande information, inklusive ditt namn, namnet på din kurir företag, företagets adress och företagets telefonnummer, som är tillämpligt. Du måste också ange ditt födelsedatum för att kontrollera att du är gammal nog att samtycka till e-avtalet.

3 Ange det användarnamn du vill använda för din e-postadress. Detta är vad som kommer att visas innan "@" symbol. Inkludera ditt företagsnamn eller ordet "kurir" i namnet. E-postadresser är inte skiftlägeskänsliga och kan innehålla bokstäver, siffror och understreck.

4 Skapa ett lösenord för ditt e-postkonto. Använd en kombination av bokstäver, siffror och stora och små bokstäver för leverantörer som använder skiftlägeskänsliga lösenord för att säkerställa att ditt lösenord är stark.

5 Klicka på "Skicka" för att slutföra inrättandet av din kurir e address.You bör få en bekräftelse, antingen på en annan e-postadress eller per telefon.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com