Instruktioner för Anslutning Time Warner Cable Internet till en dator

January 17

Instruktioner för Anslutning Time Warner Cable Internet till en dator


Time Warner Cable erbjuder några olika hög hastighet Internettjänster, inklusive Earthlink och flera varianter av Road Runner bredband. Alla dessa arbete genom att dirigera Internet-kommunikation via koaxialkabeln i ditt hem som normalt används för TV. För att åstadkomma detta, en så kallad särskild anordning ett kabelmodem är ansluten till koaxialkabeln och datorn. Kabelmodem fungerar som en mellanhand, vidarebefordra meddelanden från datorn ut över kabeln, och vice versa.

Instruktioner

1 Anslut koaxialkabeln till kontakten på din vägg. Om du redan använder den här kontakten för din TV, måste du antingen använda en kontakt i ett annat rum eller en splitter.

2 Anslut den andra änden av kabeln till koaxialkabelkontakten på kabelmodemet.

3 Anslut kabelmodem till datorn. Om kabelmodemet har en USB-port och anslut USB-kabeln till kabelmodemet och den andra änden till en USB-port på datorn. Om kabelmodemet har en Ethernet-port, anslut den till datorn med en Ethernet-kabel. Om kabelmodemet har båda typerna av hamnar, inte använda båda. Om kabelmodemet är inbyggd i datorn, är inga ytterligare anslutningar behövs.

4 Anslut kabelmodemet till ett eluttag med nätadaptern och slå på den om den har en switch. Lamporna på kabelmodemet, om den har någon, kommer att börja indikera vad nätverksaktivitet pågår. Se kabelmodemet dokumentation för att lära den exakta innebörden av lamporna.

5 Installera drivrutiner för kabelmodemet på datorn om det behövs. Om du använder en Ethernet-anslutning, behöver du inte installera drivrutiner för kabelmodemet, men kabelmodem via USB och inbyggda kabelmodem kräver drivrutiner för att fungera korrekt. Se kabelmodemet dokumentation för information om drivrutiner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com