Hur kan jag logga in för att öka Hookt från min dator?

February 20

Hur kan jag logga in för att öka Hookt från min dator?


Hookt, ett program och hemsida som fungerar på många Boost mobiltelefoner, kan du använda en speciell ID för att ansluta sig till chattrum och skicka och ta emot meddelanden från andra Hookt användare. Den Hookt hemsida på din dator kan du logga in med ditt Boost telefonnummer och lösenord. Även om datorn versionen inte har chattrum eller tillåter dig att redigera din profil, kan du skicka snabbmeddelanden till vänner och uppdatera dina kontoinställningar.

Instruktioner

1 Navigera till Hookt.com hemsida på datorns webbläsare och klicka på "Logga in" -knappen längst ned på sidan. Skriv in ditt Boost telefonnummer samt Hookt lösenord. Klicka på "Logga in" för att logga in.

2 Klicka på fönsterfliken mitten för att visa en lista över dina Hookt kontakter. Lägga till en kontakt i listan genom att klicka på "+" knappen i det övre högra hörnet. Skriv in personens telefonnummer, e-postadress eller Hookt ID och klicka på "Lägg till".

3 Klicka på ett kontaktnamn för att visa personens profil. Klicka på "Chat" för att starta en chattkonversation. Skriv ett meddelande i textrutan under kontaktens namn längst upp i fönstret och klicka sedan på "Skicka". Mottagna meddelanden visas under textrutan. För att återgå till huvudfönstret, klicka på den dubbla vänsterpilen i det övre vänstra hörnet av fönstret. Du kan återgå till samtalet när som helst genom att klicka på den första fliken för att visa aktiva konversationer.

4 Klicka på tredje fliken för att komma åt kontoinställningarna, och klicka på den blå bokstaven "I" ikonen i övre högra hörnet för att se dina alternativ. Klicka på någon av de tillgängliga alternativen för att ändra visningsnamn, telefonnummer, e-postadress och lösenord. Klicka på "Spara" efter uppdatering av inställningen att återgå till huvudfönstret. Du kan också klicka på knappen "Logga ut" för att logga ut.

Tips

  • När du visar en kontakt profil kan du byta namn, blockera eller ta bort kontakten vid behov. Knappar för dessa alternativ visas längst upp i fönstret.
  • Din e-postadress och telefonnummer är dolda från andra användare som standard. Däremot kan du klicka på tredje fliken för att ändra inställningarna för att visa dessa objekt på din profil.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com