Vad är den verkliga skillnaden mellan TI 83 och TI 84 grafräknare?

July 9

Vad är den verkliga skillnaden mellan TI 83 och TI 84 grafräknare?


Texas Instruments (TI) är ett elektronikföretag inriktat mot produktion av hårdvara teknik för utbildningssektorn. TI-83 och TI-84 grafräknare är två av sina mest populära modeller.

Minne och RAM

TI-83, basmodellen, har 160 kilobyte (KB) minne och 24 KB RAM. TI-84, ibland kallad "TI-84 Plus" har 480 KB minne, men samma mängd RAM som TI-83. Däremot har TI-84 dubbla processorhastighet.

hårdvara Capability

TI-84 har en inbyggd USB-port och levereras med en USB-kabel på köpet. TI-84 kan också länka till andra TI presentationsverktyg via en adapter som säljs separat. TI-83 har inte en USB-port och kan endast ansluta med andra TI-83s eller TI-84S.

förinstallerade program

Studycards och Vernier Easydata är standard på TI-83, medan TI-84 levereras med båda dessa program och Cabri Jr.

Operativ system

Den huvudsakliga skillnaden mellan TI-83 och TI-84 är operativsystemet: TI-83 levereras med fabriksstandardmjukvara och möjlighet att uppgradera. TI-84 sport den senaste uppgraderingen av MathPrint, som gör det möjligt för fraktioner ses staplas i stället för sida vid sida och för enkel sökning genom tidigare beräkningar för snabb återkallande av input / output. Du kan också välja att visa beräkningar som decimaler eller fraktioner, och det gör att olika visningslägen. Detta operativsystem ger en enklare användarupplevelse.

standardiserade test

Både TI-83 och TI-84 är godkända för SAT, PSAT, ACT, International Baccalaureate, AP och Praxis tentor.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com