Vad är en processor Box?

December 1

Vad är en processor Box?


En processor rutan är en typ av en central behandlingsenhet (CPU). En central behandlingsenhet är den del av en dator som lagrar minnet. Boxed processorer är redo att installera och i allmänhet komma med ytterligare bilagor, såsom fläktar.

boxed Processor

En boxed CPU och en bricka CPU har flera skillnader. Om en processor är inramad, betyder det att den är avsedd för återförsäljning. Det finns att köpa via en återförsäljare. De är förseglade med processorns tillverkare etikett, såsom Intel eller AMD.

Tray Processor

En bricka processor, även känd som en Original Equipment Manufacturer (OEM) objekt, inte säljs av en återförsäljare och vanligtvis kommer förpackade i plast eller en "fack". De köps direkt från tillverkaren av datorn, såsom Dell eller Gateway.

Prisjämförelse

Magasin processorer är i allmänhet billigare än boxed processorer eftersom de inte inkluderar extra tillbehör som inramad processorer gör. Dator tekniker väljer ofta en bricka processorn när du installerar en dator processor eftersom extra tillbehör är inte alltid nödvändigt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com