Hur man gör en Real Time Excel-kalkylblad

December 7

Hur man gör en Real Time Excel-kalkylblad


Microsoft Office Excel är ett kalkylprogram som organiserar data i kolumner och rader. Det är oftast används av individer för att lagra och manipulera data. Programmet stödjer en mängd olika typer av innehåll. Vanligtvis, Excel-filer är "statiska" i att uppgifterna inte ändras förrän användaren gör ändringar. Programmet stöder dock även realtidsdataflöden. Kraftfulla kalkylark kan skapas för att automatiskt uppdatera baseras på data som matas av externa källor. Det är inte komplicerat att inrätta en realtids-Excel. Med lite tålamod och en Internet-anslutning, kan Excel konfigureras för att hämta data från en mängd olika källor.

Instruktioner

1 Starta Excel. Skapa ett nytt kalkylark genom att klicka på knappen "Ny" eller "Ny" kommandot under menyn "Arkiv".

2 Överväga vilken typ av realtidsdata som du vill använda. Excel används ofta för att spåra aktiekurser och ger analyser på att förändra investeringsscenarier. Använda realtid aktiekurser är ett exempel på Excel förmåga att arbeta med ett dataflöde.

3 Klicka i cellen på kalkylblad där du vill placera resultaten från en realtidsdata foder.

4 Klicka på menyn "Verktyg" och välj "Forskning" kommandot. En sidopanelen öppnas på den högra sidan av Excel-fönstret.

5 Skriv in en aktiesymbol i "Sök efter" rutan längst upp i forskningsfönstret. Välj "MSN Money Aktiekurser" dataflöde från rullgardinsmenyn under "Sök efter" fältet.

6 Tryck på den gröna knappen "Sök" till höger om "Sök efter" fältet. Aktiedata för den önskade ticker visas i mitten av forskningsfönstret.

7 Klicka på "Infoga pris" -knappen. Den nuvarande realtid aktiekurs för kortnamnet infogas i kalkylbladet.

Tips

  • Möjligheterna till realtids kalkylblad begränsas bara av tillgången på kvalitativ dataflöden för Excel. Ladda ner och installera Office Web Services Toolkit från Microsoft Download Center för att utöka tillgängliga data flöden för Excel.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com