Hur man kan blockera en domän i Hotmail

December 5

Vi har alla fått irriterande e-postmeddelanden om spam e-gratulationskort, falska bantningspiller, falska aktieerbjudanden och bankkonton som vi har aldrig öppnat. Många av dessa e-postmeddelanden härrör från samma domännamn, såsom fakeguy.com. Genom att blockera ett domännamn, kan du spara tid och inkorg utrymme. När blockerad, de oönskade e-postmeddelanden levereras inte till inkorgen från din ISP. Här är hur man kan blockera en domän på ditt Hotmail-konto.

Instruktioner

1 Klicka på "Alternativ" längst till höger på skärmen. Du ser en "personliga alternativ" -listan i mitten av skärmen. Det finns en kolumn till vänster med fem alternativ: Personliga, post, kalender, kontakter och uppgradering. Välj "E-post".

2 Titta på mitten av skärmen. "Junk E-Mail Protection" kommer att vara förstahandsvalet på listan över postalternativ. Välj den, och en ny lista öppnas.

3 Hit "Block avsändare", den fjärde val på menyn. Under rubriken
"Skriv en enda e-postadress (eller domän)," det finns en låda. Ange den domän som du vill blockera i detta fält, och sedan slå fliken "Lägg till". Domännamnet kommer att visas i den stora rutan till höger om den enda raden.

4 Fortsätta processen för varje domännamn som du vill blockera. När du är klar, tryck på "OK" -knappen. Skärmen återgår till "skräppostskydd" lista. Om du vill ta bort ett domännamn från den blockerade listan, markera den med markören och tryck på knappen "Ta bort".

5 Gå till den blå "Mail" -fliken i övre mellersta delen av skärmen och återgå till din inkorg. Läs och radera e-post som vanligt. De blockerade domäner kommer inte att levereras till din Hotmail-inkorg eller skräppostmappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com