Hur konvertera .SRT till AVI DivX

November 10

För att kunna spela DivX-filer på din dator, måste du ha en specifik DivX codec installerad på din dator. När du har installerat DivX codec är ett program som heter "DivX Plus Converter" installeras samtidigt. Om du vill konvertera en .SRT fil (som är en videoundertexter fil) och en videofil till en enda DivX dator AVI videofil kan du göra det på några sekunder med hjälp av DivX Plus Converter.

Instruktioner

1 Open DivX Plus Converter använder sin genväg i din dator & # 039; meny s "Alla program".

2 Klicka på "Lägg till filer." Lägg till videofilen som du vill konvertera till DivX Plus Converter fönstret genom att klicka på den i "Lägg till filer" fönstret, klicka på "OK".

3 Klicka på "Lägg till filer" igen. Tillsätt .SRT texter fil du vill konvertera till DivX Plus Converter fönstret genom att klicka på den i "Lägg till filer" fönstret följt genom att klicka på "OK".

4 Kontrollera "Kombinera alla videor till en fil" alternativet. Detta kommer att permanent fästa undertexter filen till videofilen när konverteringen sker.

5 Klicka på "Start". Din texter fil, tillsammans med videofilen som den är associerad med, kommer att omvandlas till DivX AVI-format.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com