Hur man ställer in en Netgear SC101

December 20

Netgear SC101 är en lagringsenhet som ansluts till ett standardnätverk. Alla datorer i det lokala nätverket kan komma åt SC101 och ladda och ladda upp filer till den. Den SC101 har stöd för flera ATA 133 eller ATA 6 hårddiskar, så att du kan förlänga dess lagringsutrymme genom att lägga till vanliga hårddiskar. Till skillnad från vanliga nätverksansluten lagring eller NAS, enheter kräver SC101 att varje dator att komma åt den har inkluderat proprietär programvara installerad. Programvaran stöder endast 32-bitarsversioner av Windows.

Instruktioner

1 Anslut Netgear SC101 till routern med hjälp av den medföljande Ethernet-kabel.

2 Sätt i SC101 CD i datorns skivenhet och installera den medföljande SCM Utility genom att följa instruktionerna på skärmen. Varje dator som ska få tillgång till SC101 kräver SCM Utility installeras.

3 Dubbelklicka på "SCM Utility" -ikonen på skrivbordet.

4 Klicka på "Ja, Sök efter uppdateringar" och "Nästa".

5 Klicka på "Setup Wizard" och "Nästa".

6 Klicka på "Skapa en ny enhet" och "Nästa".

7 Klicka på fysisk hårddisk i SC101 du vill använda och klicka på "Nästa". Om SC101 innehåller endast en fysisk hårddisk, kommer det att väljas i förväg.

8 Skriv in ett namn för enheten i "efternamn".

9 Skriv en storlek för enheten i "Size" rutan. Använd standard mängden ledigt utrymme om du vet att du behöver en annan inställning.

10 Klicka på "Nej" till skärmen Inställning av Mirroring om du har flera hårddiskar i SC101, klicka på "Nästa" och klicka på "Ja."

11 Klicka på "Ja" för att dela SC101 partitionen på flera datorer och klicka på "Nästa".

12 Aktivera ett lösenord, om så önskas, genom att klicka på "Ja", skriver lösenordet i "Lösenord" och "Bekräfta lösenord" lådor och klicka på "Nästa".

13 Bekräfta inställningarna som anges i sammanfattningen skärmen och klicka på "Nästa".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com