Hur man ansluter en videobandspelare till en Dell Dimension 4700

December 11

Hur man ansluter en videobandspelare till en Dell Dimension 4700


Du kan conenct Dimension 4700 till en videobandspelare genom att antingen använda den valfria TV-kort med en S-Video-adapter eller genom att använda en VGA till RCA adapter. Många videobandspelare är endast utrustade med RCA-ingångar. Den valfria TV-kort använder endast S-Video-anslutningar, och så signalen måste omvandlas till RCA. Och om du inte använder TV-ut kortet, måste du konvertera den vanliga VGA-signal från datorn till RCA. Fördelen med TV-kort är att du kan ansluta både en monitor och videon samtidigt som du inte kan göra utan kortet.

Instruktioner

Anslutning Dimension 4700 med TV-ut kortet.

1 Sätt S-Video änden av S-Video till RCA adapter till S-Video-porten på TV-kort. På baksidan av datorn har en vertikal sektion med kontaktdon som ansluts direkt till moderkortet, och en horisontell sektion med kontaktdon som ansluter till PCI-kort installerat på moderkortet. S-Video-porten ligger på det första kortet i det horisontella avsnittet i mellan trapetsformade kontakterna.

2 Anslut RCA-kabeln från S-video till RCA adapter till den gula RCA-ingång på baksidan av videobandspelaren. På baksidan av videobandspelaren har en rad (eller kolumn beroende på VCR-modellen) av gula, röda och vita RCA-kontakter vanligtvis märkt "Line Input 1."

3 Hur man ansluter en videobandspelare till en Dell Dimension 4700

En RCA Y-kabel har två RCA-kontakter i ena änden och en stereokontakt på den andra.

Anslut RCA-ljud Y-kabel till datorn. RCA ljud Y-kabel har två RCA-kontakter i ena änden och en enda stereo (1/8-tums) på den andra änden. Anslut stereokontakt till hörlursuttaget på Dimension 4700.

4 Anslut den andra änden av RCA-ljud Y-kabeln till videobandspelaren. Anslut de röda och vita (ibland röda och svarta) anslutningarna på Y-kabeln till de röda och vita ingångar på videobandspelaren. Använd samma ingång (till exempel, "Line Input 1") som du använde för videokabeln.

5 Slå på videobandspelaren och vrid den till motsvarande ingång, såsom Line Input 1, för att få fodret från Dimension 4700.

Anslutning av Dimension 4700 Utan theTV ut kort

6 Anslut VGA till RCA adapter till VGA-porten på datorn. På baksidan av datorn, är VGA-kontakten den första kontakten från toppen på vänster sida.

7 Anslut RCA-videokabel från VGA till RCA adapter till videoingången på baksidan av videobandspelaren.

8 Anslut RCA Y-kabel från hörlursuttaget på datorns baksida till ljudingångarna på baksidan av videobandspelaren. Ljudingångarna ska motsvara videoingången som används.

9 Slå på videobandspelaren och vrid den till motsvarande ingång användas, såsom Line Input 1, för att få fodret från Dimension 4700.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com