Skillnader mellan Prioritet och Ground Shipping

April 26

Skillnader mellan Prioritet och Ground Shipping


Det finns flera skillnader mellan prioritet och mark frakt. Medan marken sjöfarten är den mest ekonomiska, är det inte alltid det bästa valet om timingen är ett problem. Prioritet sändnings inkluderar tre dagar, två dagar och natten sjöfart. Det tenderar att vara dyrare men är ibland det bästa alternativet när tiden är knapp.

transit Time

Annat än priset, är transittiden en av de mest betydande skillnaderna i prioriterade och mark transportsätt. Mark frakt inom USA är normalt levereras inom fem till sju arbetsdagar. Om paketet kommer i närheten, kan det vara mycket snabbare. Till exempel, om ett paket levereras marken från en Washington plats till en Oregon läge, är typisk transittid en till två dagar. Med prioritet sjöfart, kan överföringstiden vara tre dagar, två dagar eller följande arbetsdag. Allt detta bestäms av den särskilda prioriteringen metod som valts.

garanterad leverans

Ground frakt kan inte garanteras. Transittider är uppskattningar. Stora transportfirmor garanterar prioriterade transporter att anlända med ankomst. Detta innebär att om ett paket sänds tre-dag, det kan faktiskt levereras i två dagar. Om det är viktigt för ett paket att komma fram på ett visst datum, är natten sjöfart det bästa alternativet.

Prissättning

Prioritet sjöfarten är dyrare än marken sjöfart. Faktorer som påverkar priset på sjöfarten är storleken på rutan, vikten av lådan, där paketet sjöfarten från och där det leverans till. Ju snabbare tjänsten, desto större och tyngre paketet, och ju längre det går, alla göra sjöfarten dyrare, både prioriterade och marktransportsätt.

överväganden

När du placerar en order, kom ihåg att hålla handläggningstid i åtanke. Medan vissa företag fartygsbeställningar samma dag som de beställs, kan andra företag ta några dagar att leverera order. Denna information kan vanligtvis hittas på bolagets hemsida i sin sjöfart politik eller kundservice område.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com