Hur du sätter människor i en tecknad film i Photoshop

April 27

Hur du sätter människor i en tecknad film i Photoshop


Adobe Photoshop är ett omfattande digitalt fotografi redigering system används av många fotografer att förbättra och förstärka sina bilder. Programmet kan förbättra ljusstyrka och kontrast av fotografier och även göra mycket mer dramatiska förändringar genom sina konstnärliga filter. En av de mer intressanta förändringar som kan göra en stor skillnad för en enkel porträtt är att omvandla bilden till en film-liknande ritning. Denna teknik kan tillämpas på en rad olika bilder och resultaten gör roliga presenter till vänner samt dramatiska skott för en webbplats.

Instruktioner

1 Öppna bilden av personen i Photoshop och göra de normala justeringar ljusstyrka och kontrast för att göra bilden ser bra ut på skärmen. Välj "Bild" och sedan "Mode" och klicka på "åtta bitar per kanal" om den inte redan är vald, eftersom de konstnärliga filter inte fungerar på 16-bitars bilder.

2 Välj "Filter" och sedan "konstnärliga" och sedan "affischen Kanter." Ett nytt fönster visas med effekten aktiveras. Välj storlek i rullgardins i det nedre vänstra hörnet och välj "Anpassa till skärm" för att se hela bilden. Standardinställningarna kommer vanligtvis att skapa en god initial affisch bild, men justera "Affisch" om det är nödvändigt för att skapa goda kanter runt bilden. Ignorera "korniga" leta efter nu. Klicka på OK för att acceptera filtret.

3 Välj "Filter" och sedan "konstnärliga" och sedan "Klipp ut" och återigen välja "Anpassa till skärm" om det behövs. Använd "Edge Enkelhet" reglaget för att förenkla den tecknade och ta bort några av detaljerna i ansiktet som inte behövs i den slutliga bilden. Välj OK för att tillämpa filtret.

4 Klicka på "Bild", sedan "Justeringar" och sedan "ljusstyrka och kontrast" och skjut "Kontrast" till höger för att avsevärt öka kontrasten i bilden, eftersom karikatyrerna har ljusa och fräscha färger och kanter. Klicka på "File" och "Spara som" och ge den nya bilden ett namn när du är nöjd med ändringarna.

Tips

  • Bilder där personen är skarp och tydlig fungerar bäst för tecknad film, särskilt bilder av ansikten.
  • Använd alltid "File" och sedan "Spara som" för att spara din film bilden under ett nytt filnamn och undvika överskrivning det ursprungliga fotografiet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com