Hur man använder PayPal för att ladda en kommission

April 25

Hur man använder PayPal för att ladda en kommission


Internetbank är en växande trend i detta online ålder som vi lever i. PayPal har revolutionerat sättet på vilket små företag, oberoende entreprenörer och frilansare kan skicka och ta emot betalningar. Ett PayPal-konto kan du skicka fakturor för din provision och accepterar bank- eller kreditkortsbetalningar i en säker miljö. Enligt PayPals webbplats, följer bolaget internationella standarder för att skydda dina data och data från dina kunder eller kunder. Att veta hur man använder PayPal för att skicka din provision fakturor kan spara tid och göra det enkelt för dina kunder att betala dig.

Instruktioner

1 Registrera med PayPal. Anmäl dig på PayPals webbplats med en giltig e-postadress och ett lösenord. Ange din bankkontoinformation för att länka ditt bankkonto till ditt PayPal-konto. Det kommer att ta flera dagar för PayPal för att bekräfta din information, varefter du kommer att vara redo att gå.

2 Skapa en faktura. Från kontot hemsida, klicka på fliken "Begär pengar." Då, precis nedanför den fliken, klicka på "Skapa en faktura." Härifrån kan du använda alla sparade fakturamallar som du har skapat för att göra en ny faktura eller börja om från början med hjälp av "Ny faktura." Välj önskat alternativ och klicka på "Fortsätt."

3 Fyll fakturan. Du kommer att se ditt namn och sedan alternativ för din adress och telefonnummer. Skriv mottagarens e-postadress i lämplig ruta. Under "Fakturainformation" du kommer att kunna välja vilken typ av valuta och vilken typ av faktura (dvs "varor" eller "Tjänsten"). Eftersom du skapar fakturan att ta betalt för din provision, välj "Service." Ange den e-ämnesraden och en valfri anmärkning till mottagaren.

4 Ange priset och beskrivning av dina tjänster. Till exempel, om du tjänar $ 10 i provision för varje uppslagsverk som du säljer och du sålde 100 uppslagsverk, skulle du skriva "100" under kvantitet. Beskrivningen kan ges som något som "Encyclopedia försäljningsprovision" och jämförpriset skulle vara $ 10. När du har fyllt i all information, kommer PayPal beräkna den totala belopp som faktureras. Beroende på hur mycket detaljer din klient kräver, kan du bara lista mängden som "en" beskrivning som "kommissionen för månad X" och det belopp som du laddar.

5 Klicka på "Fortsätt" och förhandsgranska fakturan. Dubbelkolla din stavning och se till att dina beloppen är korrekta. Om du behöver göra ändringar, kan du klicka på "Redigera"; annars klickar du på "Skicka faktura."

Tips

  • När du skickar en faktura för din provision via PayPal, kommer din klient att få ett e-postmeddelande med din faktura och instruktioner om hur att slutföra transaktionen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com