Hur ändrar jag Key Code i Windows XP?

April 22

Hur ändrar jag Key Code i Windows XP?


Microsoft Windows XP kräver att användarna ge en 20-siffrig produktnyckel när operativsystemet är först installeras och konfigureras. Nyckeln hjälper till att bekräfta att användaren har betalat för programmet, äger licensen för det och har bara installerat Windows XP på en enda dator. Om du behöver ändra denna knapp för att använda din kopia av operativsystemet på en annan maskin, ändra det befintliga värdet med Windows Registereditorn.

Instruktioner

1 Klicka på Windows "Start" och välj "Kör". Ange "regedit" i dialogrutan som visas och klicka sedan på "OK" för att starta Windows Registereditorn.

2 Klicka på pilen till vänster om "HKEY_LOCAL_MACHINE" registret mapp för att visa dess undermappar. Expandera följande lista över mappar för att komma åt registerposten som innehåller Windows XP-produktnyckel värde: "Programvara"> "Microsoft"> "Windows NT"> "Currentversion"> "WPAEvents."

3 Titta på den högra panelen i Registereditorn och leta reda på "OOBETimer" -knappen. Dubbelklicka på knappen och ändra åtminstone en siffra som anges i "Value data" fältet. Klicka på "OK" efter att ha gjort så.

4 Klicka på "Start" -knappen i Windows och välj "Kör" igen. Enter "% systemroot% \ system32 \ oobe \ msoobe.exe / a" (utan citattecken) och klicka sedan på "OK".

5 När Windows produktaktivering guiden visas på skärmen, klicka på "Ja, jag vill ringa upp kundtjänst och aktivera Windows" alternativet, och klicka sedan på "Nästa" -knappen.

6 Välj "Change Product Key", och sedan in den 20-siffriga värdet av ersättningsnyckel.

7 Tryck på "Update" för att bekräfta ditt nya nyckelvärde.

8 Klicka på "Start" -knappen i Windows och välj "Kör" för en tredje gång. Ange samma kommando du angav i steg 4 och klicka på "OK". Så länge du har angett produktnyckeln korrekt, kommer du att få meddelandet "Windows har redan aktiverats. Klicka på OK för att avsluta." Klicka på "OK" för att stänga meddelandefönstret. Du har ändrat din Windows XP-produktnyckel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com