Hur man lägger musik på MP3-spelare hemifrån

April 27

Hur man lägger musik på MP3-spelare hemifrån


Lägga till musik till en mp3-spelare är nästan identisk med att lägga till filer till ett USB-minne. Processen kan vara så enkelt eller så komplicerat som du gör det. Det finns gott om musikprogram tillgängliga som hjälp i överföringen av din musik. Vissa funktioner kan även användare att överföra bara låtar på en viss spellista medan andra låter dig välja från huvudmusikbiblioteket. Vid roten av all sådan programvara är en sanning: MP3 är bara filer.

Instruktioner

1 Anslut MP3-spelaren till USB-kabeln och kabeln till en ledig USB-port på datorn. USB-kablar är figursydd, vilket innebär att du bara kan ansluta dem på rätt sätt till en USB-port. Om du möter motstånd, är det troligt att du håller kabeln upp och ned. När du är ansluten, aktivera MP3-spelare och stänga alla program eller fönster som visas på skärmen. Om detta är första gången du har anslutit spelaren till datorn, kan det ta en stund för datorn att köra igenom en automatiserad process för att lägga till ny hårdvara. Om så är fallet, kommer det att berätta för dig när enheten är klar att användas.

2 Klicka på "Start" och sedan "Den här datorn". Navigera till den plats där din musik lagras. Flytta fönstret till åt sidan och klicka på "Start" och sedan "Den här datorn" igen. Den här gången, dubbelklicka på MP3-spelaren listas bland enheterna.

3 Ordna de två fönstren så att du har fönstret med din musik till vänster, och fönstret för MP3-spelaren till höger. För varje låt som du vill ha på MP3-spelare, markera den i det vänstra fönstret och dra den till MP3-spelaren fönstret. En liten pop-up bör tillfälligt tycks säga att filen kopieras. Låten ska nu vara i båda fönstren. Du kan också högerklicka på låten i det vänstra fönstret och från menyn, sväva över "Skicka till" och välj din spelare i listan. Återigen bör låten sedan visas i båda fönstren. Upprepa kopieringsprocessen tills alla önskade låtar har kopierats till MP3-spelaren.

4 Stäng båda fönstren. Vänsterklicka på "borttagning av maskinvara" ikonen i systemfältet. Du kommer att presenteras med en lista över alla de USB-enheter för närvarande är anslutna till datorn. Klicka på MP3-spelare. När datorn är klar att skriva till flashminnet, kommer en ballong visas anger "säker borttagning av maskinvara." Koppla inte från spelaren utan att få det här meddelandet. När du är klar, koppla bort USB-kabeln från datorn och kabeln från MP3-spelaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com