Hur man går med i en chattgrupp i Gmail

June 23

Om du använder snabbmeddelanden för att prata med människor på en daglig basis, kan du njuta av Googles gruppchatt. Gruppchatt kan du chatta med många människor samtidigt, det är som att kasta en online part. Bjuda in så många online-vänner som du vill.

Instruktioner

1 Chatta med någon på chattlistan. Låt henne vet att du kommer att bjuda in andra att delta i konversationen.

2 Klicka på "Alternativ" längst ned till vänster i det aktuella chattfönstret och klicka på "Gruppchatt."

3 Titta på toppen i chattfönstret. Du ser en ruta under orden "Lägg till personer i den här chatten."

4 Skriv in namnet på den person du vill lägga till i gruppchatten. Klicka bjuda in och vänta för att se om personen går din grupp.

5 Stäng chattfönstret genom att klicka på "X" i det övre högra hörnet för att avsluta dina konversationer. Andra människor i chatten får ett meddelande att låta dem veta att du har lämnat chatten.

6 Återvänd chatten genom snabbmeddelanden någon fortfarande i gruppchatten och be om en inbjudan att gå igen. Den gruppchatt fortsätter tills alla har lämnat chatten.

Tips

  • Symbolen för gruppchatt är en dubbel pratbubbla. Om chat icon gruppen är inte i chattfönstret, logga ut och tillbaka till Gmail.
  • En "off the record" chat avaktiveras när du går gruppchatt. Se till att byta tillbaka, om du behöver en säker chatt, när du lämnar gruppchatten.
  • När du lägger till en ny person till gruppchatt är det tidigare samtalet bort. Ingen i gruppen kan visa föregående chatt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com