Hur man tar bort Wcescomm.exe

May 11

Wcescomm.exe är en Microsoft ActiveSync program som används för att detektera och synkronisera data mellan datorn och en PDA (handdator) telefon. När programmet har installerats, startas när datorn startar och använder mycket systemminne, som orsakar andra program för att sakta ner. Om du inte ansluter en handdator telefonen till datorn, har programmet ingen användning och kan tas bort från start. Det kan återaktiveras om du väljer att använda den vid ett senare tillfälle.

Instruktioner

1 Tryck och håll "Ctrl" och "Alt", knappar. Samtidigt som du trycker på båda knapparna, tryck på "Delete". Detta tar dig till Windows Task Manager.

2 Klicka på fliken "Processer". Rulla ner och klicka på "Wcescomm.exe." Klicka på "Avsluta process." Flytta till nästa steg om Wcescomm.exe inte i Aktivitetshanteraren.

3 Klicka på Windows "Start" och klicka på "Kör". Skriv "msconfig" (utan citattecken) och tryck på "Enter" för att öppna System Configuration Utility.

4 Klicka på "Start" -fliken. Ta bort markeringen från "Wcescomm.exe" eller "Microsoft ActiveSync." Klicka på "OK" för att spara ändringarna och starta om datorn. Detta tar bort Wcescomm.exe från start och hindra den från att köra.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com