Vad är Ricoh Flash Media Controller Driver?

November 5

Vad är Ricoh Flash Media Controller Driver?


Förare är nödvändiga för att möjliggöra för operativsystemet att kommunicera med hårdvaran inuti själva datorn. Detta är också sant för Flash Media enheter, till exempel SD kortläsare.

Grundläggande information

Datorer använder hårdvarukomponenter från olika tillverkare, så tillverkarna tillhandahåller sin egen programvara - som kallas förare - att låta operativsystemet att kommunicera med sin hårdvara. Datorn kommer inte att kunna utnyttja hårdvaruenheten utan denna programvara.

Flash Media

Flashminnes enheter såsom SD-kort, USB-enheter och solid-state-hårddiskar är skriv enheter som kan elektroniskt raderas. Ricoh tillverkar flashminnes controllers, och det erbjuder drivrutiner som krävs för att enheterna ska fungera.

överväganden

En dator med en Ricoh Flash media controller har ofta en inbyggd SD-kortläsare samt USB-portar, som alla kontrolleras av Flash-media controller. Om du uppgraderar från Windows Vista till Windows 7, kan du se ett felmeddelande om att regulatorn är stöds eller är inkompatibel maskinvara. Förare kan behöva installeras för att enheten ska fungera korrekt efter en komplett hårddisk formatera och ominstallation av operativsystemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com