Så här importerar ett makro till Excel 2007

November 9

Om du har en repetitiv eller lång uppgift som du måste fylla i när du använder en Microsoft Office Excel 2007-arbetsbok kan du skapa ett makro som hjälper dig att helt enkelt uppgiften. Ett makro är en kod som gör att du fylla i en tidskrävande uppgift med hjälp av kortkommandon eller andra åtgärder som du anger. Om du har ett makro i en arbetsbok som du vill importera till en annan Excel 2007-arbetsbok som du arbetar med, kan du enkelt kopiera makrokoden modulen i programmet.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Excel 2007-fil som du vill importera makrokoden till och klicka sedan på "Utvecklare" -fliken.

2 Klicka på "Makrosäkerhet" alternativ från "Koden" grupp. Klicka på "Makroinställningar" alternativet från kategorin "Makroinställningar".

3 Klicka på "Aktivera alla makron" och klicka sedan på "OK" -knappen. Minimera arbetsboken.

4 Öppna Excel-filen som innehåller makrot som du vill kopiera. Klicka på "Utvecklare" -fliken och klicka sedan på "Visual Basic" alternativ från "Koden" grupp.

5 Klicka på "Visa" -menyn och klicka sedan på "Project Explorer" alternativet. Klicka på makron modulen du vill importera och dra in den andra arbetsbok som du vill kopiera till. Makro kommer då att helt läggas till arbetsboken.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com