Kan du få Internet Service utan en fast telefon?

June 26

Att få Internet-tjänsten är nästan en nödvändighet i den uppkopplade världen att de flesta amerikaner nu lever i. När en fast telefon är inte ett alternativ, det finns ett par alternativ att välja mellan.

Satellit

Satellit-anslutning egentligen bara har en fördel att gå för det --- du kan få det någonstans. Nackdelarna inkluderar mycket hög latens (fördröjning mellan sändning av en signal och mottagning av ett svar) och mindre än stjärn- hastigheter. Dessa båda orsakas av 44 tusen mil tur och retur som en signal tar från hemmet, till satelliten och tillbaka till basstationen.

tjudra

Medan de flesta människor bara använda mobiltelefoner för att ringa och surfa på Internet på små, små skärmar, kan ett stort antal telefoner kan användas som mobila modem bredband. Ansluta telefonen till en bärbar dator eller netbook med hjälp av en USB-kabel (eller en trådlös Bluetooth-anslutning). Hastigheter är låg, cirka 1,5 megabit per sekund.

Mobilt bredband

Genom att använda samma nätverk som uppbindning, alla de stora trådlösa tjänster i USA erbjuder även datatjänst med hjälp av speciell USB, PC Card eller Express enheter. Dessa har faktiskt en något högre genomströmning än uppbundna, eftersom de inte har något behov av att hantera röstfunktioner.

WiMax, HSPA och LTE

Bättre hastigheter blir tillgängliga som de nationella trådlösa tjänster rulla ut förbättringar av sina nätverk. WiMax, HSPA (High Speed ​​Packet Access), och LTE (Long Term Evolution) teknik gör det möjligt för högre hastigheter, driver trådlösa i DSL och kabelhastighetsområden. Dock är täckningen fortfarande ganska begränsad för WiMax och HSPA, medan LTE faktiskt inte har rullas ut till allmänheten ännu.

Fast Point to Point

Typiskt baserad på en delmängd av WiMax, fast punkt till punkt (FPTP) används ofta för att köra mycket hög hastighet felsäkra kopplingar till företag som en backup för fasta telefoner. Även om det är mycket pålitlig och mycket snabb (upp till 45 megabit per sekund i vissa fall), är det också prissatta väl utom räckhåll för de flesta konsumenter, som kostar hundratals dollar i månaden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com