Hur hitta Alexa Page Ranking

June 18

Alexa rankas varje webbplats baserat på dess trafik. Ju mer trafik din webbplats har, desto högre din Alexa ranking vara. Alexa ger också ytterligare verktyg som tillåter dig att forska i publiken och sök Analytics på din webbplats. Om du äger en webbplats, kan du använda Alexa att upptäcka kvaliteten på din webbplats trafik.

Instruktioner

1 Gå till Alexa webbplats (se Resurser). På huvudsidan, du kommer en sökruta.

2 Skriv domännamnet för din webbplats i sökrutan och klicka på "Sök". Domännamnet är det namn du skriver i adressfältet för att komma åt en webbplats. På nästa sida visar rankningen av din webbplats. Denna sida är också indelad i andra undersidor som visar olika typer av data och statistik för att hjälpa dig noggrant analysera din webbplats trafik.

3 Klicka på länken "trafik statistik" för att se hur trafiken på din webbplats förändras över tiden. Detta gör det möjligt att se om trafiken ökar eller minskar.

4 Klicka på länken "Sök Analytics" för att visa de mest sökta nyckelord eller sökfrågor på din webbplats. Nyckelord eller sökfrågor är villkoren användarna skriver i sökmotorer för att hitta din webbplats. Som ett resultat kommer du att kunna fokusera på de viktigaste sökord.

5 Klicka på "Publik" länken för att se demografin i din webbplats publik. Du kommer att kunna se kön, ålder, utbildning och etnicitet på din webbplats publik.

6 Klicka på länken "clickstream" för att se de viktigaste källorna till trafik på din webbplats. Du kommer att kunna se vilka sökmotorer ger mest trafik till din webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com