Hur till låsa upp WinDVD Player koden för Region I & II på en Sony VAIO

December 27

DVD-enheten i en Sony VAIO-dator är handikappad genom programvara för att bara spela videoskivor som är avsedda för samma plats som datorn såldes i. WinDVD Programmet kan inte spela en skiva från ett annat område på grund av denna begränsning. Ta bort begränsningen så att skivor från andra områden, eller "regioner" kan spelas - till exempel region 1 eller region 2. En region kod borttagning program kan användas för att förändra det sätt på vilket Windows-operativsystem integreras med DVD-enheten . Det finns ett antal av dessa program finns att köpa och de alla fungerar på ett liknande sätt som inte kräver någon kunskap med hur en programvara DVD-spelare program som WinDVD fungerar.

Instruktioner

1 Hämta en region kod borttagning program till skrivbordet; till exempel DVD X Ghost (se Resurser). Dubbelklicka på filen när den är nedladdad att installera den på hårddisken. Starta om datorn när installationen är klar.

2 Starta regionskoden borttagning program genom att välja det från "Start", "Alla program" pop-up-menyn. Ange ett serienummer eller registreringsnummer om så krävs - detta skulle ges till dig via e-post eller på webben där transaktionen skedde vid köp av programmet innan du laddar ned det.

3 Klicka på "avtalet" -knappen på bekräftelsefönster som visas. Välja DVD-enheten från "Drive" eller "Enhet" i rullgardinsmenyn på programmets huvudfönster. Klicka på "Start" -knappen. Klicka på "OK" i bekräftelsefönstret när det visas. Avsluta programmet. Starta om datorn.

4 Starta WindDVD genom att välja det från "Start", "Alla program" pop-up-menyn. Sätt en region 1 eller 2 skiva i VAIO: s skivfacket. Tryck på "Play" på WinDVD programmet kontrollpanel för att titta på skivan.

Tips

  • Vissa regionkodsinställningarna borttagning program kommer att ge ytterligare filer för att installera borttagning region kodar för bara en enda region i stället för alla regioner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com