Vad är det bästa sättet att konvertera en flersidig PDF för Online Reading?

July 26

Adobe Acrobat Portable Document Format (PDF) kan webbplatsägare att ge sina besökare med tillgång till begärt eller köpta dokument. Även om du kan använda gratisprogrammet Adobe Acrobat Reader för att läsa en PDF i ett öppet fönster i webbläsaren - det helt enkelt kräver en omkalibrering av filen innan omvandling för bästa visning - ett annat sätt att konvertera en flersidig PDF för online-läsning är att förvandla din PDF till en flip-stil bok på nätet.

Konvertera till PDF

Att skapa en PDF-fil, måste du skriva ut filen med PDF virtuell skrivare installerad på datorn. Först konfigurera sidlayout i ordbehandlare så att sidan visar rätt på skärmen. Öppna sidan layoutfunktioner och ändra sidstorleken från "Letter" till en "anpassad" storlek, såsom 5 med 8 inches, för visning i samma storlek som en pocketbok på skärmen. Klicka på "Print" och välj "Adobe PDF Writer" eller "Skriv till PDF" alternativet. Programmet uppmanar dig att spara filen på din dator, varefter du kan visa filen i ett webbläsarfönster. Ibland filen visas i ett stort format, så justera dokumentstorleken ner till 100 eller 70 procent för adekvat visning. Med hjälp av företagets programvara som skapade PDF-formatet är fortfarande det bästa sättet att konvertera en flersidig PDF för online-läsning.

Konvertera PDF Flip Book

Ett annat alternativ är att konvertera din PDF-filen till en blädderbok format som gör att dokument som ska läsas som en bok från din webbplats. Det finns flera program som kan göra denna omvandling; vissa är gratis och andra betalas. Om du har en Wordpress webbplats, det finns widgets som tillåter dig att lägga till den här funktionen på din webbplats. Många av de avgiftsbaserade program har testversioner så att du kan prova programmet innan du köper den. En del av programvara för den här är Flip Builder, CODEBOX och Vända Book.

Konvertera PDF till HTML

Vissa program kan konvertera din PDF-dokument för visning online som Hypertext Markup Language, eller HTML, fil. Detta gör det möjligt att behålla bilder och länkar som du hade i det ursprungliga PDF-dokumentet, och gör dem klickbar nätet i HTML-format. Några av de program som konverterar PDF till HTML inkluderar PDFOnline, Konvertera PDF till HTML och InvestinTech s PDF-lösningar.

Sammanfoga flera PDF-dokument

Om du har flera filer som du vill konvertera från flera PDF-filer till ett dokument, använda Adobe Acrobat Professional version av programvaran. Medan den fria Adobe Reader kan du visa PDF-filer, gör det möjligt för Adobe Acrobat Professional programmet dig att slå ihop flera dokument till en PDF-bindemedel för visning på nätet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com