Specifikationerna för eMachines S2482

June 29

Varumärket eMachines startade 1998 och förvärvades av Gateway 2004. Det förvärvades senare av Acer, Inc. 2007. Den specifika modellen är eMachines S2482 en äldre stationära datorsystem. Den eMachinse S2482 ger en mängd perifera funktioner med ett användbart operativsystem.

Operativ system

Datorn är utrustad med operativsystemet Windows XP. En fullständig restaurering CD ingår också, om du behöver reparera eller installera om operativsystemet.

optisk enhet

Systemet levereras med minst en optisk enhet. Den har en eject-knappen och en nödutmatningshålet. Du har möjlighet att lägga till ytterligare en optisk enhet.

Input / Output Anslutningar

Datorn har standard input och output alternativ, inklusive USB-portar, mikrofoningång, hörlursuttag och en valfri IEEE 1934-anslutning.

media Reader

Denna datorkonfiguration har en valfri medieläsare. Den stöder sex typer av multimedia minneskort. Detta inkluderar SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick PRO, Compact Flash, Multimedia Kort och mikro enheter.

enhetsfack

Datorn fall har två, 5,25-tums horisontella bay enheter. Dessa kan användas för att lägga till en andra CD- eller DVD-enhet eller andra enheter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com